LAVIMPULSKANALER

Til kjøleprosjekter.

Egenskaper ved produktet

  • Trekkfritt inneklima
  • Jevn luftfordeling
  • Stor fleksibilitet
  • Kan lett monteres og maskinvaskes

Dette er hjørnesteinen i vårt produktsortiment. Denne typen kanal er ytterst velegnet til kjøleprosjekter som man ønsker utført etter prinsippet ”passiv fortrengning”. I kraft av det meget store innblåsningsarealet, sett i forhold til den prosjekterende luftmengde, kan denne kanaltypen med stor suksess brukes til å skape et arbeidsmiljø som er helt fritt for trekksoner.
Dette er mulig fordi innblåsningsluften benytter hele kanalens overflate, hvorpå det sikres en meget lav avgangshastighet.

Tradisjonelle tilluftsdiffusorer, eller veggmonterte innblåsningsrister benytter ofte avgangshastighetene som er opp til 20 ganger høyere, enn de hastigheter vi operer med for en lavpulskanal!

Hvordan virker en lavimpuls posekanal?

Prinsippet når vi snakker om lavimpulsposekanaler, er å benytte materialets permeabilitet (permeabilitet er populært sagt å sammenligne med ”en bevist grad av utetthet”.) Når en posekanal tilføres innblåsningsluft skjer følgende (forenklet)

1) Det statiske trykk som ventilatoren leverer ”blåser posekanalen opp”, til den oppnår sin karakterisktiske runde eller halvrunde form.

2) På grunn av materialets permeabilitet, vil det statiske trykket presse luften ut igjennom hele posekanalens disponible overflate. Dette er en av hovedfordelene ved lavimpulskanaler, nemlig at den store tilgjengelige overflaten vanligvis resulterer i hastigheter i intervallet 0,05-> 0,3 m/s avhengig av applikasjonen.

Vaskeanvisninger 
Vask av polyester og Trevira CS, vask 2-4 ganger ved max 40 °C, tilsett vaskepulver med dosering tilvarende til fabrikantens anvisning. Hvis posekanalene er veldig skitne bør de skylles mellom hver vask. Hvis man ønsker å desinfisere posene, kan dette oppnås ved å tilsette max. 200g aktivt klor til siste omgang med skylle vann (vær oppmerksom på at fargede kanaler kan bli lett bleket). Hvis man desinfiserer, etterskyldes det med rent kaldt vann. Kanaler med interne ringer kan sentrifugeres, men ringene skal demonteres før dette foretas.

Kjemisk rens av polyester og Trevira CS
Kjemisk rens av tekstil kanaler bør kun anvendes i tilfeller hvor disse har en lav/middels skittenhetsgrad. Ved kjemisk rens bør det brukes perkloæthylen, og kanalene bør luftes.

Trekkfritt inneklima
For å kunne skape et trekkfritt inneklima har Euroair har utviklet et sofistikert  dimensjonerings program for å unngå uakseptable vertikale temperaturgradienter og  trekk under nærsonen til diffusoren, samt langs gulvet.

Ved korrekt dimensjonering kan en kjøle ned store effekter pr. m2. uten trekkproblemer.

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon eller spesifikke prosjekter.

0
Connecting
Please wait...
Send en beskjed

Online er åpen fra

kl. 08.00-16.00.

Beklager, vi er ikke online for øyeblikket. Legg igjen en beskjed.

Ditt navn
* E-post
* Beskriv hva du lurer på
Logg inn

Trenger du mer hjelp? Spar tid ved å sende oss en beskjed!

Ditt navn
* E-post
* Beskriv det du lurer på
Vi er pålogget!
Tilbakemelding

Vi ønsker alltid å forbedre oss.

Send oss gjerne dine tilbakemeldinger, slik at vi kan forbedre vår kundeservice.

Hvordan vurderer du vår hjelp?