SAMSUNG 360 KASSETT

Splitanlegg for himlingsmontasje

Egenskaper ved produktet

  • 360° luftspredning
  • Horisontal og vertikal luftretning
  • Rask nedkjøling
  • Eliminerer dødsoner

Det nyskapende designet gir en 360° luftstrøm som sikrer et optimalt klima, og eliminerer dødsoner. Et stilfullt uttrykk gjør at anlegget kan plasseres og tilpasses ideelt i alle omgivelser. 360° kassetten er tilgjengelig i sort og hvitt panel, men disse kan også lakkeres i hvilken som helst farge tilpasset miljø. Samsung sin nye tak-kassett kommer med panel i to ulike stiler; sirkelformet eller firkantet.

Designet på kassetten står i stil med en rekke interiører, og passer perfekt inn hvor som helst. Den minimalistiske, moderne stilen gir det et sofistikert utseende, og den runde formen skiller seg ut.

Et bladløst design fordeler kald luft varsomt i rommet, slik at du er komfortabel og ikke blir plaget av kald trekk**. Siden det ikke har noen blader som blokkerer luftstrømmen, blåser det ut 25 % mer luft og sprer den raskere.

En nyskapende Booster-vifte gjør det mulig å blåse ut kald luft i mye lavere vinkler. Den skaper et lavtrykksområde rundt uttaket slik at kald luft kommer ut parallelt med taket, og fordeles utover et større område.

Du kan kontrollere ytelsen intuitivt og se hvor luften går. Den trådløse fjernkontrollen* har en Jog shuttle og en knapp som gir deg en morsom måte å justere luftstrømmen på, og et rundt LED-display som viser retningen.

Utstyr / tilbehør

( Illustrasjonsfoto: flere typer styring og tilleggsutstyr tilgjengelig – se vårt utvalg)
0
Connecting
Please wait...
Send en beskjed

Online er åpen fra

kl. 08.00-16.00.

Beklager, vi er ikke online for øyeblikket. Legg igjen en beskjed.

Ditt navn
* E-post
* Beskriv hva du lurer på
Logg inn

Trenger du mer hjelp? Spar tid ved å sende oss en beskjed!

Ditt navn
* E-post
* Beskriv det du lurer på
Vi er pålogget!
Tilbakemelding

Vi ønsker alltid å forbedre oss.

Send oss gjerne dine tilbakemeldinger, slik at vi kan forbedre vår kundeservice.

Hvordan vurderer du vår hjelp?