MEMBRANKANAL

Egenskaper ved produktet

  • Løser både kjøle og oppvarmingsoppgaver
  • Med membrankanalen følger vår patenterte membran enhet
  • Membran enheten består av en 180° spjeldmotor (m. fjær retur) som driver membran bøylen.

Membrankanalen er Euro Airs patenterte problemknuser. Når det dreier seg om å løse både kjøle og oppvarmingsoppgaver uten å inngå kompromisser er dette løsningen! En og samme kanal kan anvendes både til oppvarming og til å levere en kraftig kjøleeffekt til rommet.

Membrankanalen kombinerer de vitale egenskaper fra lavimpulskanalen (dvs. trekkfri tilførsel av nedkjølt luft) med spalte- eller dysekanalens presise impuls.

1 Når det kjøles med membrankanalen benyttes kun den øverste halvpart. Denne lages som en lavimpulskanal, uten impulsgivende foranstaltninger. Luftfordelingen foregår etter prinsippet ”passiv fortrenging”.

2 Når det tilføres luft med overtemperatur benyttes kun den nederste halvparten av membrankanalen. Denne lages enten med spalter eller med dyser, for å sikre den nødvendige impuls, som er påkrevet for å få innbåsningsluften ned i oppholdssonen.

Når det tilføres luft med overtemperatur benyttes kun den nederste halvparten av membrankanalen. Denne lages enten med spalter eller med dyser, for å sikre den nødvendige impuls, som er påkrevet for å få innbåsningsluften ned i oppholdssonen.

Med membrankanalen følger vår patenterte membran enhet. Membran enheten består av en 180° spjeldmotor (m. fjær retur) som driver membran bøylen. Den lufttette membranen er montert på membran bøylen. Membranen er sydd i hele posens lengde, og atskiller effektivt over og underdelen. Luften har altså alltid hele kanaltversnittet til rådighet mht. kanalhastighet, men benytter alltid kun en halvpart av posen til luftgjennomstrømming

0
Connecting
Please wait...
Send en beskjed

Online er åpen fra

kl. 08.00-16.00.

Beklager, vi er ikke online for øyeblikket. Legg igjen en beskjed.

Ditt navn
* E-post
* Beskriv hva du lurer på
Logg inn

Trenger du mer hjelp? Spar tid ved å sende oss en beskjed!

Ditt navn
* E-post
* Beskriv det du lurer på
Vi er pålogget!
Tilbakemelding

Vi ønsker alltid å forbedre oss.

Send oss gjerne dine tilbakemeldinger, slik at vi kan forbedre vår kundeservice.

Hvordan vurderer du vår hjelp?