INJEKTKANAL

Egenskaper ved produktet

  • Garantert kjøling ned til – 20°C utetemperatur
  • Standardisert med varmeelement
  • Garantert varmedrift ned til til -25°C
  • Kun 199 mm høy

Typen posekanal lages i en spesiell polyester kvalitet, som har et bløtt PVC belegg på begge sider. Belegget gjør at posekanalen er ikke-permeabel (”lufttett”), og vi operere altså her etter et annet prinsipp enn ved de tidligere kanaler i permeabelt materiale.

Injektkanaler perforeres med enten Ø4 hull (standard) eller Ø18 hull  (for spesielle applikasjoner) i predefinerte variable mønstre. Innblåsningsluften kastes ut av disse hullene med høy hastighet (vanligvis 11-15m/s),  hvorpå det  dannes basis for en meget kraftig oppblanding.

Ved å variere perforeringsmønstrene kan det oppnås mange forskjellige strømningsbilder, felles for alle er at målet er å oppnå en oppblanding med den øvrig romluften.

Den kraftige oppblandingen betyr at denne kanaltypen er veldig velegnet der hvor man ønsker å tilføre rommet store mengder temperert luft, uten at dette fører til trekk. (stiller visse krav til romvolum – ikke alltid mulig i rom med lav takhøyde).

Denne type kanal kan også brukes til lett kjøling, men her er det uhyre viktig å først kontrollere hvorvidt innblåsningstemperaturen ligger under duggpunktstemperaturen i rommet. Såfremt innblåsningstemperaturen er lavere enn duggpunktstemperaturen bør denne kanaltypen ikke benyttes, da det da er stor risiko for kondensdannelse på yttersiden av kanalen.

Injekt kanaler kan også anvendes til dedikert oppvarming, dog primært til prosjekter hvor stor kastelengde ikke er nødvendig (denne kanaltype bør plasseres forholdsvis tett på oppholdsonen når kanalen skal tilføre rommet med overtemperatur).

Injektkanaler er meget velegnede i industrielle samt støvete miljøer og er svært motstandsdyktig ovenfor røyk, gnister og lignende påvirkninger. Da injektkanalen er laget i et tett materiale oppstår det ikke støvakkumulering i selve materialet, og eventuelle partikler i innblåsningsluften påvirker derfor ikke kanalens karakteristikk mht. luftmengde i forhold til trykk.
Kanaler kan rengjøres manuelt på utsiden og innsiden, men er ikke egnet for maskinvask.

0
Connecting
Please wait...
Send en beskjed

Online er åpen fra

kl. 08.00-16.00.

Beklager, vi er ikke online for øyeblikket. Legg igjen en beskjed.

Ditt navn
* E-post
* Beskriv hva du lurer på
Logg inn

Trenger du mer hjelp? Spar tid ved å sende oss en beskjed!

Ditt navn
* E-post
* Beskriv det du lurer på
Vi er pålogget!
Tilbakemelding

Vi ønsker alltid å forbedre oss.

Send oss gjerne dine tilbakemeldinger, slik at vi kan forbedre vår kundeservice.

Hvordan vurderer du vår hjelp?